Ik ben nog steeds op gewicht en voel me super.

Twee jaar geleden was ik na een jarenlange periode van survival trainingen en wedstrijden toe aan iets nieuws. Wou wel buiten in de natuur blijven trainen, dus viel mijn oog op het bootcamp programma van Niels van der Wal in het steenbergerpark. Dit was een juiste beslissing voor mij.

Toch wordt je in de loop van de tijd als je ouder wordt wat dikker en zwaarder. Ik had niet echt overgewicht. Was bijna 80 kilo met een lengte van 179 en een leeftijd van 59 jaar, naar mijn mening redelijk fit. Heb altijd geprobeerd om zo gezond mogelijk te leven. Dacht dat ik een goed voedingsprogramma voor mij zelf had. Tot dat Niels met een ander voedingsprogramma kwam. Foodcamp. Dat wilde ik wel eens uitproberen.

Op 8 maart 2017 ben ik met het programma begonnen. Had voor ogen een gewicht van rond de 72 kilo. Drie maanden later was het resultaat 69.3 kilo, met een vet percentage van 15.5. Mijn buikomvang was van 101 cm naar 81 cm gegaan en met een BMI van 21.6 een super resultaat voor mij.

Het programma is makkelijk te volgen geen pilletjes of moeilijke calorie berekeningen. Een programma met normale voeding op maat gemaakt door Niels. Om de 14 dagen een terugkom avond waar je gezamenlijk de resultaten bespreekt. En natuurlijk drie keer in de week de bootcamp training van Niels volgen.

Nu twee maanden later na het programma weet ik me er nog steeds goed aan te houden. Ben nog steeds op gewicht en voel me super.

Met sportieve groet,

Lucas mulder.