Bootcamp Hoogeveen

Bootcamp Hoogeveen

Een proefles is gratis, dus wil jij kijken of Bootcamp bij je past (en jij bij Bootcamp) vraag dan hieronder je gratis proefles aan.

36 + trainingen

per maand

100 + 

deelnemers per week

Variatie

Elke training is anders

bootcamp hoogeveen

WIL JE ECHT FIT WORDEN EN BLIJVEN?

Doe dan mee aan Bootcamp bij RRPT. Bootcamp is een groepstraining die conditie- en krachttraining combineert. Alle spieren worden flink aangepakt, onder leiding van een gediplomeerde Personal Trainer. Omdat de bootcamptrainingen bestaan uit zowel oefeningen voor de conditie, als kracht, kun je effectief werken aan je fitheid! 

bootcamp hoogeveen

Verleg je grenzen

Je krijgt een betere conditie, je lichaam wordt strakker, je houding beter, je voelt je krachtiger en je werkt aan je vetverbranding. Iedere training is anders, waardoor het nooit gaat vervelen. Verleg je grenzen en ga voor jouw droomlichaam!

bootcamp hoogeveen

Voor wie?

Bootcamp is een full body workout en geschikt voor iedereen die fit wil worden en blijven. Of je nu een beginnende of gevorderde sporter bent, bootcamp is er voor iedereen. Iedereen traint op zijn eigen niveau. De enige vereiste is dat je je iedere training voor 100% inzet!

Proefles volgen?

Een proefles is gratis, dus wil jij kijken of Bootcamp bij je past (en jij bij Bootcamp) vraag dan hieronder je gratis proefles aan.

Tijden

Maandag 18:00
Dinsdag 18:30 | 19:30 
Woensdag 09:00
Donderdag 18:30 | 19:30 
Vrijdag 09:00
Zondag 09:00 | 10:00

Dit zeggen mijn klanten

Het mooie van bootcamp is dat je het hele jaar in de buitenlucht sport in een leuke groep. Onder leiding van Niels traint iedereen op zijn eigen niveau en krijgt daarbij aanwijzingen en persoonlijke aandacht. Elke training is anders. Het trainen in een groep motiveert, daarnaast motiveren en stimuleren we elkaar. Naast conditie train je je hele lichaam. Zelf merk ik dat in het bijzonder mijn conditie beter en mijn bovenbenen sterker zijn geworden.

Jan

Na de eerste bootcamp training met squads, burpy's, opdrukken, hardlopen, kettlebells enz...  Helemaal kapot weer naar huis... 2 dagen ontzettend spierpijn.. Maar toch stond ik die week daarop weer in het park, want de bootcamp geeft me meer voldoening dan alleen hardlopen. Ik vind het heerlijk om buiten te trainen. Zon, regen, vorst we gaan gewoon. De trainingen zijn erg afwisselend waardoor het lekker uitdagend blijft. Door de bootcamp trainingen van Niels was de strong sister run 2015 een eitje ;)

Klasien

De conclusie is dat bootcamp precies is wat ik nodig heb. Het is heel gevarieerd, nog geen enkele les hetzelfde gehad en dat met een hele leuke, gezellige groep mensen onder de bezielende leiding van Niels. De persoonlijke aandacht (smokkelen is geen optie, want Niels ziet echt alles) lekker buiten sporten en de gezelligheid van de groep zorgen voor de ideale sportomstandigheden.

Wiljan

Abonnementen

Onbeperkt

€ 42,-

p/m

3x per week

€ 32,-

p/m

10 rittenkaart

€ 55,-

per 10 rittenkaart

Gratis proefles aanvragen