Afvallen en 

'gewoon' blijven eten?

Meld je aan voor de FOODCAMP

12 weken

een voedingsprogramma op maat

Weegmoment

2x per maand

VYTAL

VYTAL is een voedingsplatform wat jou helpt met afvallen, aankomen en een gezonder eetpatroon. Binnen enkele minuten krijg je een volledig persoonlijk voedingsschema, weergegeven in een mooie en handige app. Jouw voedingsschema wordt samengesteld uit 1500+ recepten.

BOOTCAMP

Binnen het FOODCAMP programma kun je 3 x per week deelnemen aan de bootcamp trainingen voor optimaal resultaat. Omdat de bootcamptrainingen bestaan uit zowel oefeningen voor de conditie, als kracht, kun je effectief werken aan je fitheid en bied het een goede aanvulling op je persoonlijke voedingsprogramma.

Meten = Weten

Twee keer in de maand is er een gezamenlijk weeg- en meetmoment waarin de voortgang wordt besproken en we een aantal punten zullen bespreken om ervoor te zorgen dat je na die 12 weken je resultaat vast kunt houden.

Dit zeggen klanten.....

De voedingsschema's zijn erg lekker en gevarieerd. Wat ik heel belangrijk vond is dat het prima te combineren is met werk en gezin en vraagt geen grote aanpassingen. Aan het einde van de 12 weken ben ik in totaal 10 kg verloren, maar daarnaast ook veel cm’s! Maar niet alleen dat, ook is mijn conditie verbeterd en weet ik wat wel en niet goed voor me is en gedurende de dag heb ik veel meer energie. En sporten……. sporten is “a way of life” geworden!

Irma

Het programma is makkelijk te volgen geen pilletjes of moeilijke calorie berekeningen. Een programma met normale voeding op maat gemaakt. En natuurlijk drie keer in de week de bootcamp training volgen. Uiteindelijk ben ik meer dan 10 kg kwijt en is mijn buikomvang van 101 cm naar 81 cm gegaan. Nu twee maanden later na het programma weet ik me er nog steeds goed aan te houden. Ben nog steeds op gewicht en voel me super.

Lucas

Menu's zijn makkelijk en het voordeel is dat je niet apart hoeft te koken voor het gezin. Iedereen kan gewoon mee eten. Ik heb geleerd goede keuzes te maken. Ben bewuster wat ik allemaal eet en weet wat mijn lichaam nu nodig is, zonder terug te vallen in mijn oude patroon. Bovenal voel ik me fitter en zit weer lekker in mijn vel. Na 12 weken ben ik ruim 11 kilo afgevallen en het allerbelangrijkst: Ze zijn er nog steeds af!

Erika