Ruim 11 kilo afgevallen en het allerbelangrijkst: Ze zijn er nog steeds af !

Net als velen had ik al een aantal afvalpogingen gedaan, maar na het lijnen kwam ik net zo snel weer aan. Toen hoorde ik van foodcamp.

Samen met een vriendin naar de informatie avond geweest. Alles wat er werd verteld klonk eigenlijk heel logisch. Dus in het kader baat het niet schaad het niet ben ik nogal sceptisch begonnen aan foodcamp, want hoezo zou het me deze keer wel lukken ?

De eerste menu's waren nogal wennen want opeens mag je heel veel eten en de combinaties waren erg verrassend, maar zeker lekker. Na 2 weken mijn eerste weegmoment. Dat was een goede motivatie om door te zetten. Ruim 3 kilo eraf :) Omdat je best veel en regelmatig eet heb ik helemaal geen honger gevoel gehad. Menu's zijn makkelijk en het voordeel is dat je niet apart hoeft te koken voor het gezin. Iedereen kan gewoon mee eten.

Ik heb geleerd goede keuzes te maken. Ben bewuster wat ik allemaal eet en weet wat mijn lichaam nu nodig is, zonder terug te vallen in mijn oude patroon. Bovenal voel ik me fitter en zit weer lekker in mijn vel.

Na 12 weken ben ik ruim 11 kilo afgevallen en het allerbelangrijkst: Ze zijn er nog steeds af !

Niels en Anoya, heel erg bedankt!!

Erika

Foodcamp informatiebijeenkomst

woensdag 13 september 2017