Richard over Foodcamp

In 2015 ben ik bij Niels begonnen met bootcamp. Zo'n drie keer per week buiten bootcampen vind ik heerlijk. Vorig jaar was ik benieuwd naar de combinatie van sporten en voeding en dat wat het met mijn lichaam zou doen. Na 12 weken foodcamp voel ik me en ben ik fitter!

De regelmaat van het eten en de samenstelling van de weekmenu's hebben me bewust gemaakt van de voeding die ik nodig heb. De weekmenu's waren voor mij en mijn gezin prima te doen: smakelijk, gevarieerd en ruim voldoende. Ik at volgens mij meer dan voorheen. Voor mij was het ook goed te combineren met mijn werk.

Uiteindelijk ben ik met foodcamp 10 kilo afgevallen. Ik ben erg tevreden met het resultaat, blijf op gewicht en kan het nog steeds goed volhouden.

Foodcamp informatiebijeenkomst

Woensdag 7 maart 2017