-8KG, MEER ENERGIE, GEEN PIJNTJES EN HEERLIJK IN MIJN VEL!

Na een paar jaar veel aan spinning gedaan te hebben, had ik na vorige zomer geen motivatie meer om de sportschool in te duiken. Bovendien had ik het erg druk met mijn werk en studie, waardoor ik in de avond liever op de bank bleef zitten. Het resultaat: nog minder puf, allerlei pijntjes en niet lekker in mijn vel. Dat moest veranderen!


Via de website van Niels heb ik mijn gegevens achtergelaten. Niels belde de volgende dag al om de eerste afspraak te plannen: een soort kennismakingsgesprek en een introductie van een personal training. Dat smaakte naar meer en vervolgafspraken waren snel gemaakt. Nu ging het echt van start!

Eenmaal in de week had ik een uur lang één op één training van Niels. Dit was buiten in een parkje vlak bij mijn huis. Ideaal! Wanneer ik niet kon op het vaste moment dan zorgde hij dat er een ander moment werd gepland, zodat ik nooit een training heb overgeslagen. Niels heeft gezorgd dat ik na elke training een voldaan gevoel had en alles uit mezelf heb gehaald. Hij is een kei in aflezen tot hoever iemand kan gaan. Maar nog belangrijker: hij zorgt er ook voor dat je niet over je grens heen gaat. Ik ben iemand die niet snel tevreden is en daardoor sneller geblesseerd raakt. Met als gevolg dat mijn plezier in sporten verdwijnt en dat ik stop. Niels heeft gezorgd dat sporten weer leuk is én blijft.

Naast de één op één training gaf Niels me ook een trainingsschema zodat ik zelf nog twee keer in de week aan de slag kon. Dit schema bestond voor mij uit hardlopen en oefeningen die je goed vanuit huis kan doen. Ook heeft hij me geholpen met mijn voeding en gaf hij richtlijnen mee. Door het bijhouden van een app kreeg ik zelf meer inzicht in wat ik eet. Niels kon gelijk meekijken en kon zo nog bijsturen waar nodig.

Na elke maand was er een weeg- en meetmoment. Na drie maanden was ik in totaal 8 kg lichter en is mijn vetpercentage met 7,5% gedaald. Maar nog belangrijker: ik heb er ontzettend veel energie voor teruggekregen, heb geen last van pijntjes meer en zit heerlijk in mijn vel! Niels was én is mijn stok achter de deur! Ondertussen heb ik namelijk de personal training omgezet naar de bootcamplessen die hij geeft.

                                                                                                                -Danielle-